Ege Postası
Geri

Hırsızlık şebekesi çökertildi 

Gün içinde kapısını kırarak girdikleri evlerden değerli eşyaları çaldığı belirlenen 4 kişi yakalandı 
Hırsızlık şebekesi çökertildi 
Haberler / 3. Sayfa
14 Temmuz 2016 Perşembe 10:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir’in Konak, Buca ve Karşıyaka ilçelerinde farklı tarihlerde evlere girerek hırsızlık yapan 4 kişi ve hırsızlık eşyalarını satın aldığı ileri sürülen bir kişi yakalandı. 

Konak, Buca ve Karşıyaka ilçelerinde farklı tarihlerde evlerine hırsız giren vatandaşlar durumu polise bildirildi. Gündüz vakti evlerin kapı kilitleri kırılarak gerçekleştirilen hırsızlıkla ilgili polis çalışma başlattı. Teknik çalışmalar neticesinde kimlikleri belirlenen zanlıar H.N.(22), V.K.B.(21), R.K.(46) ve S.Ç.(25) ile hırsızlık malını satın alan M.P.(23) yapılan operasyonla yakalandı. S.Ç.’nin yapılan üst aramasında 1 adet ruhsatsız tabanca ve 6 adet fişek, hırsızlık malını satın alan M.P.’nin ikametinde yapılan aramada ise Buca ilçesinden çalındığı tespit edilen 1 adet LCD televizyon ele geçirildi. M.P. alınan ifadesinin ardından Cumhuriyet Savcılığından serbest bırakılırken H.N., V.K.B., R.K. ve S.Ç. ise çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Otomobil hırsızlığına suçüstü

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, park halindeki bir otomobili çalmak isterken içinde suçüstü yakalanan 35 Yaşındaki B.B. tutuklandı. 

Saat 03.30 sıralarında polisi arayan vatandaşlar, Karşıyaka'nın İmbatlı Mahallesi'nde 7403 Sokak üzerinde park halinde olan, 68 yaşındaki E.S.'ye ait otomobilin bir kişi tarafından çalınmak istendiğini bildirdi. Harakete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hızla geldikleri sokakta bir erkeği aracın içerisinde suçüstü yakaladı. Adının B.B. olduğu belirlenen zanlı, gözaltına alındı. Otomobilde yapılan incelemede, B.B.'nin direksiyon altındaki plastik parçaları kırarak kabloları kestiği, birbirine bağlayıp, düz kontak yaparak çalıştırmaya çalıştığı ve aracın kapısına da zarar verildiği belirlendi. Emniyete götürülen B.B., işlemlerin tamamlanmasının ardından sevkedildiği adliyede tutuklandı

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası